Bottna Inn byggdes på 1940 talet och var då en industriell kvarn och såg. På 70-talet blev det ett vandrarhem med 70 bäddar. Min son och jag köpte huset i november 2017 och har renoverat delar av huset till ett modernt hotell, nu har vi 9 rum, alla med privat dusch och toalett. Vintern 2019-20 har vi grävt ner kommunala avloppsledningar och äntligen asfalterat vägen in.

Covid -19 har gjort framtiden lite osäker för oss men vi tror på Bohuslän och att våra gäster hittar hit. Alla våra rum har utgång ut i friska luften, inga korridorer, alla rum har tillgång till uteplats. Vi är bara ett litet hotell och det innebär att det finns gott om plats.

Vi kommer i sommar att servera mat på vår vackra terrass med utsikt över Bottnafjorden. Maten är lokalproducerad och ekologisk så mycket som möjligt. Fisk och skaldjur ska alltid finnas. Även vår vinlista är ekologisk, dock inte lokalproducerad! Förboka om ni vill äta hos oss.

 Det finns mycket kvar att göra och det ska bli spännande att se utvecklingen.

Vi strävar efter att bygga upp en verksamhet för besökare och lokalbefolkning. Då jag har arbetat på Fjällbacka turistinformation i 4 år och är auktoriserad Bohuslän guide får alla våra gäster mängder med information om de bästa platserna att besöka när de kommer till oss.

Välkomna till Bottna Inn

Åsa och Björn Cunniff

Du kan boka ett rum direkt här eller se fler bilder på vår sida om rum.