Vandring runt Bottna

Vandrings paket

Boka ett vandringspaket och vandra i vår vackra natur. Här finns populära Soteleden som också är en del av Kuststigen där du bland annat upplever pittoreska fiskesamhällen, karga klippor, lummiga lövskogar och storslagna vyer. Det är enkelt att vandra med Bottna Inn som utgångspunkt då du kan kombinera vandringen med kollektivtrafik från oss, Buss 860 med förbindelse Göteborg- Smögen stannar 400 meter söder om Bottna Inn. I Bottna finns också flera mindre vandringsleder med intressanta platser att besöka. Bottnas egen Kungsklyfta bör ses och att klättra upp på berget och föreställa sig hur bronsålders folket seglade in på Bottnafjorden ger aningar om våra förfäder. Två medeltida kyrkor , Svenneby gamla och Bottna kyrka är väl värda ett besök.

Upptäck fler fina leder på Vandra i Västsverige.  Inte långt från oss finns också den stillsamma vildmarken i Dalsland och Västergötlands historiska kulturlandskap.

Detta ingår:

  • Övernattning i en-suite rum och med egen uteplats
  • Frukost
  • Lunchpaket
  • Middag (naturligtvis fisk och skaldjur om ni inte är allergiska) 
  • Tillgång till lånecyklar för en stilla kvällstur runt Bottnafjorden.
  • Bottnas egen vandringskarta (av den kan man leta sig fram på egen hand utanför de märkta lederna om så önskas.)

1000 kr/ person och natt. Boka din vistelse längre ner på sidan. Varmt välkomen
Åsa

Vårt vandrings paket är inte tillgängligt 12 juli-14 augusti. 

Att vandra i Bohuslän är att uppleva ett Sverige i miniatyr. Skog, sjö, hav, klippor, ängar, allt på en dag. Soteleden börjar ca 500 m från Bottna Inn och slutar ca 60 km väster ut på Malmön. (Då får man med en båttur på vägfärjan.) Sen ska man tillbaka igen eller så väljer man att övernatta på vägen och gå dagsvandringar. Vad väljer du?
Maten är inga problem, jag kan packa ner en diger matsäck eller så väljer man att gå ner till kusten ibland och leta rätt på ett matställe. Inga problem i högsäsong men lite mindre utbud vår och höst. Matsäck är ett säkert kort!

Boka din vandrings semester :