Call: +46 73 074 00 56
asa@bottnainn.se

2024

Publicerat 
2024-02-21

Det går fort nu, ljuset är på väg tillbaka och snart värms jorden upp så vi kan plantera.

Jag har ibland svårt att fatta att vi har varit här i 6 år nu, kommer så väl ihåg allt byggjobb som Björn gjorde. Nu har vi kommit till det stadiet att några saker behöver uppdateras eller repareras. En sak är klart, vi har alltid något att göra.
Just nu är det rekrytering av sommarpersonal. Vi har dock tur att 4 av våra underbara tjejer från förra sommaren kommer tillbaka, då fattas det bara en och det hoppas jag ska gå bra. Det är dock inte bara vi som söker sommarpersonal, Facebook är fullt med inlägg från alla verksamheter . Problemet är som alltid boende för personal, då allt från skjul till båthus uthyres för minst 1000 kr//natt i högsäsong. Än så länge har vi haft tur att det finns sökande som bor här hela året. Stort tack till er alla som jobbar för att våra gäster ska ha rena och fina rum .

Plantering, ja, jag har tänkt mig att försöka med örter igen. Det går hur bra som helst fram till mitten av juli. Sen blir det för varmt och jag hinner inte vattna två gånger per dag. Men jag ska försöka. Vi behöver allt från salladsblad till mängder av dill och mynta för våra lunchskålar som vi säljer. Skålarna var en stor success förra året. En lunchkasse med sallad, bulle, äpple och dryck kostar 150kr. Passar perfekt att sitta på en klippa eller i en tyst skogsdunge.

Vi har flera olika innehåll att välja på, inklusive en vegansk.
Just detta att sitta mitt i skogen och njuta av tystnaden är mer och mer populärt. De vandringar som finns runt Bottna Inn är relativt oupptäckta. Det innebär att du kan ha skogen för dig själv! Något vi svenskar verkligen behöver lite då och då.

Eller så är det en klippa med havsutsikt som gäller, välj då Valö naturreservat. Risken är väldigt stor att du hittar en plats bara för dig.

Det här var min favoritplats 2023

© Copyright 2024 Bottna Inn - All Rights Reserved
Translate »
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram