Call: +46 73 074 00 56
asa@bottnainn.se

Hållbarhetsklivet

VästSverige
Hållbarhetsklivet drivs av Turistrådet Västsverige, och är Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Offentliga och privata aktörer agerar för att ställa om till ett hållbart samhälle.

Tillsammans skapar vi ekonomiskt bärkraftiga företag och turism som inte leder till onödig miljöpåverkan och är uppskattad av både boende och besökare.
Läs mer

Hållbarhetsklivet


Vi gör som alla andra och lite till när det gäller hållbarhet. Vi har installerat elstolpar för våra gäster med elbilar och vi har lånecyklar om man vill ta en stilla tur ner till havet.
Vi försöker att i allt vi gör tänka på att inte köpa nytt utan återanvända något vi redan har.  Vi har byggt om receptionen i år och det mesta är byggt av återanvänt timmer och textilier. 
Läs mer

Cirkulär ekonomi

Vilka mål har vi för att minska vårt klimat avtryck?

Det är inte många hotell som köper mer secondhand än nytt. 
Vi gör det!
Vi köper inte nytt om vi kan hitta ett likvärdigt eller bättre alternativ på andrahandsmarknaden.

En av våra gäster kommenterade att han aldrig varit på ett hotell som huvudsakligen använder seconhand möbler! Kul att vara unika.

Klädesbranchen står för nästan 10% av klimatpåverkan, köp secondhand så förlänger vi klädernas livslängd och minskar vår klimatpåverkan. 

© Copyright 2023 Bottna Inn - All Rights Reserved
Translate »
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram