Call: +46 73 074 00 56
asa@bottnainn.se

Snart juli och huset är fullt med gäster

Publicerat 
2024-06-30

Äntligen sommar och sol plus många gäster. Sommaren är en intensiv period för oss och vi har inte mycket tid till att njuta av bad och hav. Men vi kan njuta av alla besök vi får.

I år har vi haft så himla trevliga gäster. Tror att vi alla uppskattar semestern mer och mer. Det innebär att när ni väl har tid att koppla av och öppna era sinnen så ser allt nytt och spännande ut. .

Vad är det som betyder mest? Alla de vandrare som kommer till oss, prioriterar torra kläder (vi har torktumlare), hemlagad mat (jag steker färsk frasig torsk, rabarberpaj och bakar bröd), sköna sängar.

Många långväga besökare prioriterar information, var kan man bada (Bovallstrand har norra Bohusläns bästa badplats), var kan man äta de bästa skaldjuren (på många ställen. men Fiskaffärens bakficka i Fjällbacka, Hamburgsunds fisk affär och i Smögen Göstas eller Linas fisk). Köp gärna skaldjuren och ta med dem upp på en klippa och sitt o ät direkt ur påsen! Bästa smakupplevelsen av alla. Sen ta skalen ner till bryggorna och fiska strandkrabbor.
Bästa stället att se solnedgången, kan det vara Berget bakom Hunnebostrand, men först titta på Udden skulpturpark i Hunnebo.
Finns det båtturer? Ja, i Smögen har vi Soten som tar er på en berättartur och Hållöfärjan som tar er ut till den fina fyren på Hållö. I Fjällbacka finns det korta turer runt öarna och sälsafari med Fjällbacka skärgårdsturer. Båtarna till Väderöarna avgår från Hamburgsund och i Grebbestad finns Donalda för dagsturer.
Vill man gå tillbaka i tiden till järn och bronsåldern är Tanumshede och Grebbestad experter på att visa upp den tidsåldern, med Greby gravfält och Hällristningarna i Tanum.

Konst har vi runt Gerlesborg...

Som ni ser finns här oerhört mycket att se och uppleva. Det allra bästa är dock naturen, stillheten . Det går alltid att hitta en plats där man kan bara sitta och njuta.

Kom och hälsa på oss, här är det underbart!

© Copyright 2024 Bottna Inn - All Rights Reserved
Translate »
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram