Call: +46 73 074 00 56
asa@bottnainn.se

Sommaren 2023

Publicerat 
2023-08-28

Det har varit en fantastisk sommar på Bottna Inn. Det var lite oroligt i början med tanke på de höga räntorna och elpriserna, trodde inte att det skulle finnas pengar kvar att åka på semester. Men, så blev det inte. Många har tillbringat en del av sin semester hos oss och de flesta säger att de kommer tillbaka! Det tackar jag innerligt för. Det finns inget bättra än gäster som trivs och vill komma hit igen. Den största orsaken som vi hör mest, är att här är lugnt och avkopplande. Våra gäster sover gott efter att ha utforskat vår underbara trakt.

De besöksmål som har varit mest efterfrågade är: Var kan man bada? Svar: I Bovallstrand finns en fantastisk badplats för alla åldrar.

Hur långt är det till Fjällbacka? Svar Ca 20 minuters bilfärd. MEN inflikar jag , glöm inte att besöka Vitlycke och hällristningarna. Det har varit enormt uppskattat. Det är något vi ska vara väldigt stolta över, vårt UNESCO världsarv. Bronsålders bilder som är över 3500 år gamla! Jag åkte och tittade på de nyupptäckta hällristningarna utanför Fjällbacka. Väldigt svåra att se om de inte var målade.

Nästa fråga kan vara: Kan man ta buss till Smögen? Svar: Inga problem . Buss 862 går bara 300 meter från hotellet och den går varje timme vissa tider på dygnet. Rena storstads tidtabell.

Själv har jag guidat otroligt mycket i år. Det har varit kryssnings båtar i Lysekil, konferens grupper och buss grupper i Fjällbacka och på underbara Tjurpannan. Ett stort nöje att få berätta och visa upp allt som finns här. (Det går ju inte att visa allt på en dag, därför måste man komma tillbaka!)

© Copyright 2023 Bottna Inn - All Rights Reserved
Translate »
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram